Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Jazz and African vibes

Jazz Club BEAU: Licks&Brains / Ntjam Rosie

do 4 apr '24 , 20:15

UITVERKOCHT – mail naar kaartverkoop@beauforthuis.nl voor een plek op de wachtlijst
(vermeld ook je telefoonnummer en het aantal kaarten)
de wachtlijst is vol, je kunt je er niet meer voor aanmelden
€20 / 15 korenbloem incl. een glas Wilder Land (ijs)thee

Voor deze avond neemt de18-koppige Soul/Funk/Jazz/Groove bigband Licks&Brains de Kameroen-Nederlandse zangeres Ntjam Rosie mee. Maak je gereed voor een verrassend programma met een energieke mix van live bigband en African roots.

Over Ntjam Rosie
Ntjam Rosie (Kameroen, 1983) werkte met vele grote namen in de Nederlandse jazzscene waaronder het Artvark Saxophone Quartet, Bart Wirtz, Eric Vloeimans, Martin Fondse, Reinier Baas, Ronald Snijders, en Teus Nobel. Ze trad op met orkesten als het Metropole Orkest, Sinfonia Rotterdam en het Nederlands Blazersensemble en speelde op vele grote (jazz) festivals in meer dan twintig landen. Op nationale radio en televisie is zij een graag geziene gast. In 2024 zullen Ntjam Rosie en Licks&Brains het album ‘Embrace the New’ lanceren.

Licks&Brains:
Remco de Vries, Peter Putting, Remco de Looff, Idius Felix, Leon de Looff, Martijn de Koning – trumpet | Pieter-Gerrit Binkhorst, Vincent van Dijk, Lourens la Roi, Alexander Tichler, Luuk Eeftink – trombone | Dennis Jong – bass trombone | Ivo Hulscher, Bas van Schouwenburg, Jan Willem Klein Willink – alto saxophone | Niels Cornelisse, Werner Most, Casper Rouffaer – tenor saxophone | Ferre Leujes – baritone saxophone | Albert van Dorssen – Fender Rhodes, Hammond | Lou Guldemond – guitar | Ramon Hanssen – percussion | Sven Rozier – drums | Maarten Landzaat – bass | Rolf Delfos – leader/arranger

website Licks & Brains
website Ntjam Rosie

Maak mee hoe jazz anno nu in de wereld beweegt.

Jazz Club BEAU betekent jazz in beroering. Wij gooien de grenzen open en willen de ‘inlichtingendienst’ voor jazztalent zijn. Met musici uit tal van landen, waaronder Zuid-Korea, Bulgarije, Turkije en Israël. Met programmeur Matti Austen binnen de geledingen zijn de ogen en oren hierbij maximaal geopend.

LEES MEER …

Er zijn geen aankomende evenementen.

en eerder dit seizoen:

klassiek, india, europese folk & jazz

do 5 okt '23, 20:15

Jazz Club BEAU: CHI-KWARTET

Find out more »

Jazz Club BEAU: Kika Sprangers

do 2 nov '23, 20:15

Ode aan de verbeelding

Find out more »

Accordeon – Carte Blanche

do 30 nov '23, 20:15

Jazz Club BEAU: Rik Cornelissen feat. Bert van den Brink, Adinda Meertins & Ruben Drenth

Find out more »

The Bedroom Sessies

do 8 feb, 20:15

Jazz Club BEAU: Hilin

Find out more »

Blue Sands ft. Goudsmit & Erker

do 7 mrt, 20:15

Jazz Club BEAU: No longer Blue

Find out more »

Beethoven & Jazz

do 21 mrt, 20:15

Xavi Torres (piano), Joris Roelofs (basklarinet) & Joan Terol (drums)

Find out more »

Jazz and African vibes

do 4 apr, 20:15

Jazz Club BEAU: Licks&Brains / Ntjam Rosie

Find out more »

Jazz Club BEAU is een initiatief van Stichting Kamperlinie en mede mogelijk gemaakt door Provincie Utrecht