Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.
Live stream

Hermine Deurloo invites …

Rembrandt Frerichs, Sandip Bhattacharya & Andrea Caruso - piano, tabla & bas

zo 22 nov '20 , 18:30

UITVERKOCHT – mail naar kaartverkoop@beauforthuis.nl voor een plek op de wachtlijst
(vermeld ook je telefoonnummer en het aantal kaarten)
de wachtlijst is vol, je kunt je er niet meer voor aanmelden
€ 5 / 15 / 25 korenbloem incl. een glas Wilder Land (ijs)thee
foto: Stef Nagel

thuis livestream kijken:
koop hier een (symbolisch) kaartje om de artiesten te steunen
get a ticket to support the artists
en KLIK HIER om de livestream te bekijken

Vandaag speelt Hermine Deurloo met pianist Rembrandt Frerichs, tablaspeler Sandip Bhattacharya en bassist Andrea Caruso.

Pianist Rembrandt Frerichs is altijd in voor iets nieuws. In zijn spel laat hij zich naast de Amerikaanse jazztraditie ook beïnvloeden door Arabische muziekstijlen en de filosofie.

Sandip Bhattacharya treedt sinds vele jaren op samen met de beroemdste artiesten uit India, Europa en Africa. Naast de tabla bespeelt hij ook andere Indiase percussie instrumenten zoals pakhawaj, dholak, naal, kanjeera, ghatam en morshing.

De jonge veelbelovende bassist Andrea Caruso studeerde in Italië en behaalde zijn master aan het Prins Claus Conservatorium.

Hermine Deurloo invites – 6 zondagen Live op TV Beaufort

Vanaf zondag 15 november opent het Beauforthuis elke zondag om 18.30 u haar digitale deuren voor een serie van zes streamingconcerten onder de artistieke leiding van niemand minder dan mondharmonica speelster Hermine Deurloo. De Nederlandse top van jazz & world komt muzikaal gezien tot de tanden bewapend naar het Beaufort toe om een digitaal alternatief te bieden. Daar kan een avondklok niet tegenop!

Hermine Deurloo speelt vooral moderne jazz, als solist en samen met anderen, tot in grote orkesten. In 2018 won ze de Bernie Bray Harmonica Player of the Year Award, eerder gewonnen door o.a. Toots Thielemans.