Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.
Live stream

Hermine Deurloo invites …

Anton Goudsmit & Freek Mulder - gitaar & bas

zo 6 dec '20 , 18:30 19:00

€ 5 / 15 / 25
foto: Stef Nagel

klik hier om de livestream terug te kijken

en koop hier een symbolisch kaartje om de artiesten te steunen

Elke zondag namiddag in het Beauforthuis een concert onder de artistieke leiding van niemand minder dan mondharmonica speelster Hermine Deurloo. Zij nodigt hiervoor de Nederlandse top van jazz & world uit.

Gitarist Anton Goudsmit is altijd inventief en verbaast elk publiek met zijn originele invallen en expressiviteit. Hij manifesteert zich al meer dan 30 jaar als een waar podiumbeest en talloze muzikanten en groepen doen een beroep op deze wervelwind van creativiteit. Anton is one of a kind.
lees het JAZZPORTRET ANTON GOUDSMIT

Freek Mulder heeft al menige sessies onveilig gemaakt met zijn kunsten. Freek is de ‘new double bass kid in town’ en we kijken uit naar zijn komst.

website Hermine Deurloo
website Anton Goudsmit
website Freek Mulder

Hermine Deurloo invites – 6 zondagen Live op TV Beaufort

Vanaf zondag 15 november opent het Beauforthuis elke zondag om 18.30 u haar digitale deuren voor een serie van zes streamingconcerten onder de artistieke leiding van niemand minder dan mondharmonica speelster Hermine Deurloo. De Nederlandse top van jazz & world komt muzikaal gezien tot de tanden bewapend naar het Beaufort toe om een digitaal alternatief te bieden. Daar kan een avondklok niet tegenop!

Hermine Deurloo speelt vooral moderne jazz, als solist en samen met anderen, tot in grote orkesten. In 2018 won ze de Bernie Bray Harmonica Player of the Year Award, eerder gewonnen door o.a. Toots Thielemans.