Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.
Live stream

Hermine Deurloo invites … Syrië

Nawras Altaky, Gaerh Almaghoot & Modar Salama - ud, klarinet & percussie

zo 13 dec '20 , 18:30 19:00

€ 5 / 15 / 25

Nawras Altaky, Gaerh Almaghoot & Modar Salama – ud, klarinet & percussie

klik hier om dit concert terug te zien

foto: Stef Nagel

koop hier een symbolisch kaartje om de artiesten te steunen

Hermine Deurloo met udspeler Nawras Altaky, klarinettist Gaerh Almaghoot en percussionist Modar Salama.

Vandaag neemt Hermine Deurloo ons mee naar de wereld van de Arabische muziek uit de 20e eeuw! In een unieke combinatie met zang, ud, oriantaalse percussie en klarinet wordt de Tarab herschept. Het begrip ‘Tarab’ neemt in de Arabische muziek een belangrijke plaats in. Het beschrijft hoe je als luisteraar door de muziek een sentiment ontwikkelt, zoals vreugde, verdriet of verwondering. 

website Hermine Deurloo
website Nawras Altaky
website Gaerh Almaghoot
website Modar Salama

Hermine Deurloo invites – 6 zondagen Live op TV Beaufort

Vanaf zondag 15 november opent het Beauforthuis elke zondag om 18.30 u haar digitale deuren voor een serie van zes streamingconcerten onder de artistieke leiding van niemand minder dan mondharmonica speelster Hermine Deurloo. De Nederlandse top van jazz & world komt muzikaal gezien tot de tanden bewapend naar het Beaufort toe om een digitaal alternatief te bieden. Daar kan een avondklok niet tegenop!

Hermine Deurloo speelt vooral moderne jazz, als solist en samen met anderen, tot in grote orkesten. In 2018 won ze de Bernie Bray Harmonica Player of the Year Award, eerder gewonnen door o.a. Toots Thielemans.