Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Drie – Tom Ridderbeekx

De magie van het jazztrio op coronaproof-wijze

wo 25 nov '20 , 20:15

UITVERKOCHT – mail naar kaartverkoop@beauforthuis.nl voor een plek op de wachtlijst
(vermeld ook je telefoonnummer en het aantal kaarten)
de wachtlijst is vol, je kunt je er niet meer voor aanmelden
€12,50 korenbloem incl. een glas Wilder Land (ijs)thee

Vooraanstaande Nederlandse jazzmusici én jong talent nemen de uitdaging aan en gaan op zoek naar de grenzeloze mogelijkheden die het spelen in deze bezetting biedt. Akoestische muziek in kleine bezetting, de ideale concertervaring binnen de 1½-meter samenleving!

Tom Ridderbeekx
Trompettist Tom Ridderbeekx is onderdeel van een generatie van jonge en opwindende jazz musici in Nederland. Tom staat bekend om zijn lyrische improvisaties, specifiek geluid en z’n pakkende composities die je nog lang bijblijven.

Sebastiaan van Bavel
Sebastiaan maakt bij het componeren gebruik van structuren uit de westerse klassieke muziek en van melodische en ritmische concepten uit de Indiase klassieke muziek. Hij won o.m. het Prinses Christina Concours in de categorie Jazz én Klassiek en een Edison en werd genomineerd voor de Zilveren Notenkraker.

Cas Jiskoot
Amper twintig jaar en volop bloeiend in de jazzscene van Nederland. Begon op 7-jarige leeftijd aan gitaarlessen. Rond zijn dertiende vroeg medestudent en vriend Gijs Idema of hij niet in zijn bandje basgitaar kon komen spelen. Ging wat later twee jaar klassiek contrabas studeren en rolde zo de jazz in.

Tom Ridderbeekx – trompet, Sebastiaan van Bavel – piano, Cas Jiskoot – contrabas.

website Tom Ridderbeekx
Tom op De Batavieren

Sebastiaan van Bavel op Wikipedia
interview met Cas Jiskoot