Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Nacht van de Nacht – Sterren kijken!

Café bij kaarslicht in Beauforthuis

za 29 okt '22 , 18:00 23:59

In Beauforthuis Austerlitz is er weer een uiteenlopend programma tijdens de Nacht van de Nacht. Met een concert in het teken van de nacht, een nachtwandeling, een met kaarslicht verlichte herberg om een drankje te drinken. En op het terras achter het Beauforthuis wordt een telescoop opgesteld om naar Jupiter te kijken. Ook is daar in de boskamer een dia-presentatie met mooie objecten uit het heelal te bewonderen en wijzen sterrenkundigen met laserpointers sterrenbeelden aan.

19.00 boswandeling met de boswachter van SBB MEER INFO
19.00- 22 uur: bij helder weer sterren kijken door telescoop
20.15 Nachtlieder – Franz Schubert, Maarten Koningsberger en  Bas Verheijden MEER INFO


website Nacht van de Nacht