Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

BEAUFORTUNE

Het geluid van het Beauforthuis

zo 19 jun '22 , 18:30

UITVERKOCHT – mail naar kaartverkoop@beauforthuis.nl voor een plek op de wachtlijst
(vermeld ook je telefoonnummer en het aantal kaarten)
de wachtlijst is vol, je kunt je er niet meer voor aanmelden
€25 / 17,50 korenbloem incl. een glas Wilder Land (ijs)thee

Compositie Jeroen van Vliet – première

Jeroen van Vliet – orgel en piano, Annie Tangberg – cello, Kika Sprangers – sax, Koen Smits – trompet, Frans van der Hoeven – bas, Afra Mussawisade – percussie

Het werd hoog tijd het GELUID VAN HET BEAUFORTHUIS, met zijn rijke culturele geschiedenis, in noten te vatten. Daarom componeerde Jeroen van Vliet het GELUIDLOGO van het Beauforthuis, een muziekstuk voor cello, sax, bas, trompet, percussie en toetsen waarin zowel het originele pijporgel uit 1949 als het harmonium uit 1881 en de Fazioli-vleugel meedoen. Met een eigen BEAUFORTUNE, waarop musici in de toekomst kunnen improviseren, dat zal worden gebruikt als pauzebel, bij opening van de website, als leader bij streamings etc.

Componist Jeroen van Vliet:Ik probeer de kleurrijke, veelzijdige geschiedenis van het Beauforthuis te vieren, die gaat van pop naar kleinkunst en van jazz naar wereldmuziek. Zo is er al een Spaans getint stuk en een stuk dat Arabisch aandoet. Een spannend onderdeel is om er een eigen tune in te verwerkenlees interview

I never said goodbey (2005)

mede mogelijk gemaakt door