Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Youp van ‘t Hek

De Laatste Ronde

di 2 nov '21 , 20:15

UITVERKOCHT – mail naar kaartverkoop@beauforthuis.nl voor een plek op de wachtlijst
(vermeld ook je telefoonnummer en het aantal kaarten)
de wachtlijst is vol, je kunt je er niet meer voor aanmelden
€ 17,50 / 12,50 / 30 / 50 incl. drankje; uitverkocht en wachtlijst is vol! korenbloem incl. een glas Wilder Land (ijs)thee
beeld: MarijeTolman en EvaKohnstamm

Op tijd weg van het feestje. Dat was een van de ware wijsheden van Youp zijn vader. Dus zwaait hij af. Over drie jaar, op zijn zeventigste verjaardag, zet hij geen punt, maar een feestelijk uitroepteken achter zijn vrolijke carrière. Maar eerst doet hij alle theaters waar hij met zo veel plezier gespeeld heeft nog 1 keer aan. Nog een keer keihard lachen om alles wat het leven in zijn ogen aantrekkelijk en belachelijk maakt. Tijd voor De Laatste Ronde.

Verwacht geen show met klassieker: “Het wordt geen terugblik op mijn carrière en geen ‘greatest hits’ zoals Flappie. Het wordt een actuele show met veel grappen over mijn eigen leeftijd. En ik ben van plan te gaan reflecteren op de grand canyon die inmiddels tussen mij en de jongere generatie gaapt.”

Het Beauforthuis heeft een speciale band met Youp. In 2016 haalde hij voor het 25-jarige jubileum 100.000 euro op om het gebouw toekomstbestendig te maken en het dak te renoveren.

website Youp van ’t Hek