Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Liedjestovenaar 2+

De magie van muziek - MEEDOE CONCERT

zo 7 nov '21 , 11:00 17:00

€ 12,50 / 7,50

Een interactief concert boordevol mooie, vernuftige liedjes in verschillende stijlen en ritmes.
De Liedjestovenaar wordt begeleid door haar musici op piano, contrabas en viool.
Je hoort lieve, ondeugende en grappige teksten gecombineerd met onder andere Latijns Amerikaanse bolero (Kusje op je wang), swingende jazz (‘Retteketet, retteketet’), Een vrolijke polka (De Duizendpoot), Couscous en je Prachtige ogen uit de voorstelling ‘De Magie van Marokko, en stevige Rock ’n Roll (‘Dansje met Mama’), waarbij iedereen wordt uitgenodigd te dansen met hun kroost.  

We eindigen het concert met het lied ‘Tekening’ waarbij alle kinderen worden uitgenodigd om samen te gaan tekenen, terwijl de Liedjestovenaar zingt over de verbeeldingskracht van kinderen.  Gegarandeerd een virtuoos, muzikaal feest voor jong en oud, met veel ruimte voor improvisatie en momenten voor de kinderen.

De voorstelling duurt ca. 50 minuten en is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar

  • Hajo Sanders – piano 
  • Cord Heineking – contrabas
  • Friedmar Hitzer – viool 
  • Naomi Inez – zang en spel als de Liedjestovenaar

website De Liedjestovenaar