Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Dialoogwandelingen

Verhalen van bijzondere Zeistenaren

do 25 mrt '21 , 16:00

UITVERKOCHT – mail naar kaartverkoop@beauforthuis.nl voor een plek op de wachtlijst
(vermeld ook je telefoonnummer en het aantal kaarten)
de wachtlijst is vol, je kunt je er niet meer voor aanmelden

16.00 (vol) / 16.30 / 17.00 / 17.30 / 18.00 / 18.30 uur

Verhalen van bijzondere Zeistenaren

De wandelingen zijn uitverkocht – u kunt vanavond wel nog naar de stream kijken van World Opera Lab, om 21.00 uur via ons Youtubekanaal.

21.00 uur: De Passie van Nu online kijken – steun ons met een symbolisch kaartje

Heeft u ook wel weer eens behoefte aan een goed gesprek met iemand buiten uw eigen kring? Met World Opera Lab & Be Connected organiseren we dialoog-wandelingen, waarbij je wordt gekoppeld aan iemand die je niet kent, iemand die je normaal gesproken niet zo snel zou tegenkomen. De gesprekken worden begeleid, je krijgt steeds nieuwe opdrachten onderweg. Musici en zangers van World Opera Lab lopen mee. Zij treden ’s avonds op met de voorstelling De Passie van Nu. Deze is online te bekijken.

Een deel van de verhalen die tijdens de wandelingen worden verteld, worden opgenomen in de voorstelling. Natuurlijk met goedvinden van de verteller. De wandelingen van drie kwartier vinden plaats vanaf 16.00 u in verschillende tijdslots. We vertrekken vanaf het parkeerterrein van het Beauforthuis. Klik hier om te reserveren.

Verhalen van bijzondere Zeistenaren gezocht

Regisseur Miranda Lakerveld van World Opera Lab, zelf opgegroeid in Vollenhove: “We zoeken verhalen van Zeistenaren die voor een betere wereld strijden, en daar soms weerstand bij hebben ondervonden, maar die evengoed blijven streven naar verbinding. Ben je zo iemand, of ken je zo iemand, stuur je verhaal naar diversiteit@beauforthuis.nl. De mooiste verhalen vertellen we in de voorstelling.”

Om 21.00 uur online: De Passie van Nu

Bachs aria’s uit de Matteüspassie schitteren tussen Indiase raga’s, mystieke Arabische poëzie en Hindoeïstische liederen. Naast orgel en cello hoor je de ud, sitar en daf. Het beroemde werk van Bach dat traditioneel rond Pasen wordt uitgevoerd, vormt de muzikale basis voor de voorstelling Passie van Nu van World Opera Lab. Muziek uit vele streken legt eeuwenoude verbindingen tussen religies. Een voorstelling als een goed gesprek, vol schoonheid en verzoening, en een verrijking van de paastraditie.