Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Vrije Geluiden – Raj Mohan & Ensemble in Beauforthuis

Raj Mohan & Ensemble maakt Hindoestaanse blues uit de diaspora

zo 14 mrt '21 , 10:30 17:00

Raj Mohan & Ensemble maakt Hindoestaanse blues uit de diaspora. Raj Mohan verhuisde op twaalfjarige leeftijd als achterkleinkind van Indiase contractarbeiders vanuit Suriname naar Nederland. Hij ontpopte zich tot een charismatisch singer-songwriter, die de blues vertolkt, gezongen in het Hindi, Urdu en Sarnami. Hij combineert klassieke liederen uit Noord-India (ghazals) met zelfgeschreven repertoire. Naast Raj Mohan (zang, tanpura/ harmonium, gitaar), speelt Tammo Heikens (akoustische gitaar), Mark Alban Lodz (bansuri/fluit), Suresh Sardjoe (tabla) en Melanie Tangkau (contrabas).

naar de registratie