Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Steely Fan

A True Steely Dan en Nightfly Experience

zo 16 jun '24 , 16:30

UITVERKOCHT – mail naar kaartverkoop@beauforthuis.nl voor een plek op de wachtlijst
(vermeld ook je telefoonnummer en het aantal kaarten)
de wachtlijst is vol, je kunt je er niet meer voor aanmelden
€18 (vrijkaarten niet geldig) korenbloem incl. een glas Wilder Land (ijs)thee

De New Yorkse band Steely Dan beleefde eind jaren-70 de grootste populariteit met nummers als Rikki Don’t Lose That Number, Do It Again en Reelin’ In the Years. De harmonieën en jazzy, poppy soul grooves zijn sinds die tijd alleen maar geraffineerder geworden. Je kunt zeggen dat Steely Dan het huidige muzieklandschap flink heeft beïnvloed.

De formatie van muzikale genieën Donald Fagen en Walter Becker toert nog steeds ondanks het overlijden van Walter Becker in 2017. Op 13 juni dit jaar zou Steely Dan zelfs optreden in de Gelredome in Arnhem als special guest bij de Long goodbye final tour van de Eagles, een van de andere Great American bands. Dit concert is helaas gecancelled.

Steely Fan, na een aantal jaren weer terug in Zeist, geeft je de mogelijkheid om heel dicht bij ’the real thing’ te zijn, zeker in de intieme setting van het Beauforthuis.
Grote hits van de albums Aja, The Royal Scam, en Gaucho komen voorbij. Speciaal voor deze gelegenheid zal voor de pauze ook Donald Fagen’s succesvolle soloalbum The Nightfly worden gespeeld.
Plezier met het repertoire staat voorop en de band neemt het publiek mee voor een ‘True Steely Dan Experience’. “Steely Fan brengt het onnavolgbare Steely Dan adembenemend dichtbij”.