Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Harold K meets Saartje Van Camp

De Bühne van het Tussenland

zo 21 apr '24 , 17:30 18:00

€ 21,50 / 17,50 korenbloem incl. een glas Wilder Land (ijs)thee

mmv Thimo Gijezen multi-instrumentalist

Songschrijver/zanger Harold K meets Saartje Van Camp (bekend als zangeres en celliste van Spinvis).
Presentatie van Harolds nieuwe EP De Bühne van het Tussenland, waarbij Saartje Harold verrast en uitdaagt met zijn liedjes én haar eigen werk!

video: December · Harold K · Saartje Van Camp . Thimo Gijezen · Eva van Pelt ·

Liefhebbers van Broeder Dieleman, Meindert Talma en Marlene Bakker zullen zich thuis voelen bij Harold K. Velen kennen hem van van zijn fraaie lied Heppeneert waarmee hij een notering in de Lage Landen Lijst bereikte. In 2018 won hij de Jo Erens Prijs voor vernieuwende streektaalmuziek.

Saartje Van Camp is celliste, zangeres en theatermaker. Opgeleid als klassiek celliste vond ze de laatste jaren ook steeds meer haar eigen stem als zangeres en als maker. Ze componeert muziek, schrijft teksten en creëert voorstellingen voor volwassenen en voor kinderen. Ze treedt solo op, werkt al jaren samen met Spinvis en wordt regelmatig gevraagd voor samenwerkingen met andere muzikanten, filmmakers en kunstenaars.

website Harold K

website Saartje Van Camp
Saartje speelt op 15 februari ook in het Beauforthuis – met Spinvis