Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Harold K meets Saartje Van Camp

Limburg meets Vlaanderen

zo 21 apr '24 , 17:30

UITVERKOCHT – mail naar kaartverkoop@beauforthuis.nl voor een plek op de wachtlijst
(vermeld ook je telefoonnummer en het aantal kaarten)
de wachtlijst is vol, je kunt je er niet meer voor aanmelden
€ 21,50 / 17,50 korenbloem incl. een glas Wilder Land (ijs)thee

Een rendez-vouz van de Limburgse liedjeszanger Harold K met de Belgische celliste en theatermaakster Saartje Van Camp (bekend van haar samenwerking met Spinvis).

Harolds rootsmuziek heeft duidelijk raakvlakken met Amerikaanse folk en blues: de grote liefde voor het kleine leven. Saartje heeft letterlijk en figuurlijk een uniek stemgeluid ontwikkeld waarmee ze Harold gaat verrassen. Een avond waarop Harold uitgedaagd wordt om nieuwe invalshoeken te vinden in zijn eigen werk en waarop onze Vlaamse buurvrouw zich Harolds idioom eigen maakt. Harold heeft Saartje speciaal uitgenodigd, voor de presentatie van zijn EP De bühne van het Tussenland.

mmv Thimo Gijezen multi-instrumentalist


. Harold heeft Saartje speciaal uitgenodigd, voor de presentatie van zijn EP De bühne van het Tussenland.

video: December · Harold K · Saartje Van Camp . Thimo Gijezen · Eva van Pelt ·

Liefhebbers van Broeder Dieleman, Meindert Talma en Marlene Bakker zullen zich thuis voelen bij Harold K. Velen kennen hem van van zijn fraaie lied Heppeneert waarmee hij een notering in de Lage Landen Lijst bereikte. In 2018 won hij de Jo Erens Prijs voor vernieuwende streektaalmuziek.

Saartje Van Camp is celliste, zangeres en theatermaker. Opgeleid als klassiek celliste vond ze de laatste jaren ook steeds meer haar eigen stem als zangeres en als maker. Ze componeert muziek, schrijft teksten en creëert voorstellingen voor volwassenen en voor kinderen. Ze treedt solo op, werkt al jaren samen met Spinvis en wordt regelmatig gevraagd voor samenwerkingen met andere muzikanten, filmmakers en kunstenaars.

website Harold K

website Saartje Van Camp
Saartje speelt op 15 februari ook in het Beauforthuis – met Spinvis