Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Ode aan Jellie Brouwer

Philip Kroonenberg - Wherever You Are

vr 8 mrt '24 , 20:15

UITVERKOCHT – mail naar kaartverkoop@beauforthuis.nl voor een plek op de wachtlijst
(vermeld ook je telefoonnummer en het aantal kaarten)
de wachtlijst is vol, je kunt je er niet meer voor aanmelden
€19,50 / 14,50 korenbloem incl. een glas Wilder Land (ijs)thee


Troost. Vreugdevolle momenten vereeuwigen, door middel van muziek maken, liedjes zingen of daar als publiek getuige van te zijn. Dat is de bedoeling van de avond Wherever You Are – een ode aan kunststof-presentatrice Jellie Brouwer.

Zanger/songschrijver Philip Kroonenberg presenteert niet alleen zijn nieuwe album, geschreven naar aanleiding van het vreselijke nieuws dat zijn geliefde Jellie ongeneeslijk ziek bleek te zijn, hij vertelt aan de hand van die liedjes het verhaal waarom zij sinds hun eerste ontmoeting de liefde van zijn leven was en het leven met haar een belevenis. Het gaat een bijzonder optreden worden. Philip speelt met Reyer Zwart (contrabas) en dochters Patsy (zang) en Dunja (piano).

interview met Philip in Nederlands Dagblad

lees artikel Songs that prais our love , ode aan Jellie Brouwer van Willem Jongenelen


Hier een filmpje in een uitgebreide bezetting met o.a. Reyer Zwart en zijn 3 dochters.