Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ali Baba en het Onderwaterland

Alweer Zondag Kindermeespeeltheater 3+

zo 28 jan '24 , 11:00

UITVERKOCHT – mail naar kaartverkoop@beauforthuis.nl voor een plek op de wachtlijst
(vermeld ook je telefoonnummer en het aantal kaarten)
de wachtlijst is vol, je kunt je er niet meer voor aanmelden
€7 korenbloem incl. een glas Wilder Land (ijs)thee

Misschien ken je het avontuur wel van Ali Baba en de veertig dieven?
Vandaag beleeft Ali een heel nieuw avontuur, waarin je zelf kunt meespelen!

Als het huis verbouwd wordt, ontdekken de kinderen een verdwijngat. Ruth en Ronnie zitten onmiddellijk, midden in een spannend avontuur met Ali Baba. Hij heeft hulp nodig van alle kinderen in het theater om aan de 40 rovers te ontsnappen.
Een wonderlijk avonturenverhaal dat bij alle leeftijden de fantasie prikkelt.

Alweer Zondag is het meespeeltheater dat zowat elke maand in het Beauforthuis is te zien. Leuke en grappige voorstellingen, soms een beetje droevig, maar altijd een beleving om naar te kijken en om mee te doen.
Tijdens de voorstellingen worden kinderen geprikkeld om mee te spelen, waardoor er een interactief spel ontstaat. De optredens zijn niet alleen leuk voor kinderen. Ook ouders en grootouders hebben vaak het grootste plezier.

Kinderen die het spannend vinden kunnen de voorstelling natuurlijk lekker vanaf de schoot bij papa en mama meemaken en daarom zijn de voorstellingen eigenlijk geschikt van af … tja … nul jaar?

Ruth Riemersma en Ron Tuinenburg vormen samen Alweer Zondag, echt de leukste zondagochtend-activiteit die ze kunnen bedenken. Zij worden regelmatig bijgestaan door bevriende muzikanten om de voorstellingen nog leuker te maken. Marianne de Boer is de kunstenaar die de meeste achterdoeken, decorstukken en posters maakt.

website Alweer Zondag