Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Knight of the guitar JAN AKKERMAN

met Leendert Haaksma, John Hayes, Erwin Nyhoff, Joep Pelt & Laurie Akkerman

zo 3 dec '23 , 17:30

UITVERKOCHT – mail naar kaartverkoop@beauforthuis.nl voor een plek op de wachtlijst
(vermeld ook je telefoonnummer en het aantal kaarten)
de wachtlijst is vol, je kunt je er niet meer voor aanmelden

LET OP gewijzigde aanvangstijd: niet 18.30 maar 17.30

€35 / 27,50 korenbloem incl. een glas Wilder Land (ijs)thee

STAPLAATSEN

Joep Pelt speelt zondag 4 feburari bij ons met ‘Het verhaal van de bleus.’

Vijf Nederlands topgitaristen op één podium, dat is ‘Knight of the Guitar’. Of vrij vertaald ridders ’te gitaar.’ Deze vijf Hollandse meesters zijn achtereenvolgens: Jan Akkerman, Leendert Haaksma (Anouk), John Hayes (Wild Romance, Mother’s Finest), Erwin Nyhoff (The Prodigal Son, Voice of Holland) en Joep Pelt (o.m. Lomax Tapes, Soweto Soul, Ethiopische Funk). Ze zijn allen meester in hun eigen genre, maar bewegen ook geregeld over muzikale grenzen heen en dat zal tijdens hun gezamenlijke tour ook zeker gaan gebeuren. Het vijftal zal op het podium door Akkermans vaste band worden ondersteund. En alsof dat nog niet genoeg is, wordt het podium verlicht door de betoverende stem van vocaliste Laurie Akkerman.

website Jan Akkerman
website Leendert Haaksma
website John Hayes
website Erwin Nyhoff
website Joep Pelt