Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ancient Mysteries and Energies

UITVERKOCHT - lezing door Ard Pisa

do 16 nov '23 , 19:30

UITVERKOCHT – mail naar kaartverkoop@beauforthuis.nl voor een plek op de wachtlijst
(vermeld ook je telefoonnummer en het aantal kaarten)
de wachtlijst is vol, je kunt je er niet meer voor aanmelden
€15 korenbloem incl. een glas Wilder Land (ijs)thee

Ard Pisa: Eén van mijn passies is de oeroude geschiedenis met haar rituele megalithische bouwwerken zoals piramides, sfinx, stenen cirkels, tempels, hunebedden, dolmen, reuzengraven, menhirs, etc.
Een aantal jaren geleden kwam ik achter het feit dat er nog nooit een mummie gevonden is een Egyptische piramide, dat piramides over de hele wereld zijn te vinden, zelfs in Bosnië, en dat er overal ter wereld mysterieuze megalithische bouwwerken staan die we met de huidige technieken niet kunnen nabouwen.

Ik was totaal ondersteboven van deze feiten.

Jij hebt toch ook, net zoals ik, geleerd dat piramides oude graftombes zijn van de Farao’s? Niets is minder waar. Vreemd dat kinderen het vandaag de dag wel nog steeds leren.
Mijn wereld ging helemaal op z’n kop toen ik in 2017 voor het eerst de vallei van de Bosnische piramides bezocht. Mind blowing, piramides in Bosnië of all places! Maar na mijn bezoek aan Ancient Sardinië wist ik dat ik lezingen mocht gaan geven om mensen te laten zien dat de geschiedenis veel meer is dan dat we geleerd hebben vanuit onze schoolboeken.

De lezing is niet alleen om beelden en verhalen te delen en te inspireren om zelf de sites te bezoeken, maar het gaat vooral om jou, om jouw ongekende vermogens die geactiveerd mogen worden. De aanwezigheid van hoge en oeroude energieën op al die magische plekken doen iets met je, het zijn stuk voor stuk krachtplekken.

Zo is de energie in het tunnelsysteem onder de vallei van de Bosnische piramides diep rakend. Ook op Ancient Sardinië is de energie heel bijzonder. Ik deel graag mijn persoonlijke ervaringen tijdens de lezing.

Ik neem je tijdens de lezing mee op virtuele reis over de aarde en deel met jou onvoorstelbare feiten, indrukwekkende verhalen, spannende mythes, mooie beelden van imposante en mysterieuze bouwwerken, maar vooral onthul ik een aantal ongelofelijke geheimen van bijv. de vallei van de Bosnische piramides, de grote Cheops piramide en de sfinx in Egypte, Gobli Tepe in Turkije, Nan Madol in Micronesië, de reuzengraven op Ancient Sardinië, en stenen formaties/cirkels in Engeland en Frankrijk. Maar laten we niet onze eigen Nederlandse Hunebedden vergeten. De oudste monumenten van Nederland zijn de hunebedden, dat verhaal wil je ook niet missen.

En als dat allemaal al niet indrukwekkend genoeg is, heb ik nog een ongelofelijke uitsmijter voor je uit Roemenië, waar in het Bucegi Gebergte de Roemeense sfinx staat en die staat daar als wachter voor de meest bizarre plek die ooit op aarde gevonden is.

Want to know?

Ard Pisa (1971) heeft als bedrijfskundige snel carrière weten te maken in de financiële sector. Zijn passie en gedrevenheid als eigentijds leider viel op en voor zijn bijdrage aan groei en ontwikkeling van grote groepen medewerkers ontving hij in 2011 de leiderschapsprijs binnen de Rabobankorganisatie. Hij besloot op dit hoogtepunt een punt te zetten achter zijn carrière in de financiële sector om zijn hart te volgen.
Door een tweejarige coach opleiding bij Roy Martina begon Ards bewustwordingsproces. Dit proces kwam in een stroomversnelling door de ontmoeting met zijn huidige vriendin en tevens energetisch therapeut, kinesiologe Ellen van der Heide, geboren in het Friese Harlingen.
Ard schoolde zichzelf om als leefstijl deskundige, coach, docent en trainer. Hij realiseerde zich dat ‘gezondheid ons belangrijkste bezit is’ en leefstijl hét verschil maakt als het om gezondheid gaat. In samenwerking met een aantal zeer gerenommeerde artsen (zoals wijlen dr. Hans Moolenburgh sr.) en wetenschappers in binnen- en buitenland verrijkte hij zijn kennis en schreef hij een aantal bijzondere boeken.
Hij leerde van zijn partner veel op energetisch gebied en besefte zich dat ‘alles energie is’. Samen met zijn levensmaatje Ellen mag Ard graag reizen om krachtplaatsen te ontdekken. Na hun bezoek en ervaring bij de Bosnische piramides en op Sardinië ontstond het idee om lezingen te geven over ‘Ancient Mysteries & Energies’ en spirituele reizen te organiseren naar Ancient Sardinië.

website Ard Pisa