Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Podcast in de Koepel

liedjes en verhalen over Tjerks tocht met Ezel Lodewijk

zo 24 sep '23 , 15:00

UITVERKOCHT – mail naar kaartverkoop@beauforthuis.nl voor een plek op de wachtlijst
(vermeld ook je telefoonnummer en het aantal kaarten)
de wachtlijst is vol, je kunt je er niet meer voor aanmelden
€12,50 korenbloem incl. een glas Wilder Land (ijs)thee

In aanloop naar de albumrelease op 15 november neemt Vincent Bijlo op zondagmiddag 24 september met Tjerk Ridder een live podcast op in de Koepel van Stoop.

De Utrechtse theatermaker en singer songwriter Tjerk Ridder maakt bijzondere reizen ter inspiratie voor zijn voorstellingen, songs en boeken. Zo liep hij van Parijs via Utrecht naar Groningen met zijn ezel Lodewijk over het pad van Sint Maarten. In de muziektheatervoorstelling Bonne Route! vertelt hij over de avonturen die hij onderweg beleefde. Het gelijknamige boek verscheen vorig jaar. Op 11 november, de dag van Sint Maarten, verschijnt het streamings muziekalbum op Spotify.

Tjerk: ‘De negen songs op het album gaan over universele thema’s. Ik bezing de liefde, moedig aan om je open te stellen voor onbekenden, je eigen pad te bewandelen en om moed te houden als het tegenzit. Want het is niet altijd eenvoudig om liefde voor jezelf en anderen te voelen, niet bang te zijn voor afwijzing of voor andere beren op de weg. Stel je Nederlandstalige liedteksten op groovy drumpartijen voor, een blazend Hammondorgel, warme backingvocals en een stevige jaren 70 sound en je waant je onderweg met Tjerk en ezel Lodewijk.

In aanloop naar de Bonne Route! albumrelease en het concert op 15 november in het Beauforthuis bevraagt schrijver en cabaretier Vincent Bijlo Tjerk Ridder in de Koepel van Stoop. Tijdens deze podcast opname zal Tjerk met zijn pianist een aantal songs live spelen en zullen Vincent en Tjerk dieper in gaan op de reis, de liedteksten en de muziek. Tjerk Ridder vertelt in de Koepel van Stoop verhalen die nog nooit in de muziektheatervoorstelling te horen waren.

Koepel van Stoop / zondag 24 september – 15.00 – 16.30 uur  – geheel in teken van Sint-Maarten is de catering een deelcatering; neem je eigen drankje en borrelhapje mee en deel het onderling.

Indien je met de auto gaat svp parkeren bij de Pyramide van Austerlitz. Steek over en loop nog een stukje richting Woudenberg.
Bij hectometerpaal 8.1 rechtsaf en dan zie je de Koepel gloren op 8 min loopafstand.

Het Bonne Route! releaseconcert vindt plaats op woensdagavond 15 november in het Beauforthuis.

Een aanmoediging om vertrouwen te houden in de mensheid, je open te stellen en ruimte te maken voor onverwachte ontmoetingen.

website Tjerk de Ridder