Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Onder het Maaiveld

BeaufortFilmHuis met vooraf introductie Heuvelrugtuinen

do 30 mrt '23 , 19:30 20:00

Bekijk Evenement

extra vertoning op woensdag 29 maart

€13

 

Een initiatief van Beauforthuis en Adinda van Gogh
Met vooraf een korte introductie van Adinda over het project Heuvelrugtuinen.

Onder het Maaiveld neemt de kijker mee op een fascinerende ondergrondse reis waar juist de kleine en microscopische wereld van onze bodem tot leven wordt gebracht. Verwondering en inspiratie staan daarbij centraal.

Marc van Will leeft en werkt met een aantal andere kleurrijke personages op en om een rommelig erf, onder de rook van de grote stad, waar het omgaan met de natuur stukje bij beetje aan het veranderen is. We volgen hun ontdekkingen vanuit het perspectief van het microniveau van dit erf en leggen van daaruit via de bodem, het ondergrondse leven is, een verbinding met personen, gebeurtenissen en ontwikkelingen op macroniveau.

regie: Mark Verkerk