Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bosuilen in het donkere bos

Loop mee met de boswachter

vr 26 nov '21 , 20:00 20:30

€ 7,50 / 5

We gaan op zoek naar uilen in boswachterij Austerlitz. Het bos is dan donker en normaal gesproken niet toegankelijk voor publiek. Maar voor deze gelegenheid maakt Staatsbosbeheer een uitzondering. Want we laten je graag kennis maken met de uil en dat is nou eenmaal een nachtdier.

Als het donker wordt en veel dieren in het bos gaan slapen, wordt de uil wakker. Je hebt een goede kans om deze avond uilen te horen roepen! De prachtige roep van het mannetje dat zijn territorium verdedigt of de schrille schreeuw van het vrouwtje vormen een indrukwekkend geluid! En met een beetje geluk zien we in het open veld of in een brede laan zijn schim, terwijl hij jaagt op voedsel. Tijdens deze excursie vertellen we je meer over deze geheimzinnige vogel, die een vaste bewoner is van de boswachterij.

startlokatie

Bij Beauforthuis.

maximum aantal deelnemers

7 volwassenen – 7 kinderen

aanmelden verplicht

Deelname is alleen mogelijk door aanmelding vooraf.

hier aanmelden

overige informatie

Uitsluitend via Staatsbosbeheer.