Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Hermine Deurloo, Juan Pablo Dobal & Bert van den Brink

mondharmonica en piano

zo 7 jun '20 , 19:30

UITVERKOCHT – mail naar kaartverkoop@beauforthuis.nl voor een plek op de wachtlijst
(vermeld ook je telefoonnummer en het aantal kaarten)
de wachtlijst is vol, je kunt je er niet meer voor aanmelden
€ 7,50 / 15 / 25 korenbloem incl. een glas Wilder Land (ijs)thee

Bekijk dit concert via het Beauforthuis-youtubekanaal, aangeboden door Parmando24Culture.
* En koop kaarten. Die zijn gedateerd 31 december 2020 – trek u er niets van aan. Dit is een snelle en werkbare oplossing om de gelegenheid te bieden een bijdrage te doen voor onze sessies.

foto: Renske Vrolijk

Voor de eerste maal in coronatijd weer een concert met publiek!
Een spannende ontmoeting met virtuozen die voor de eerste maal gedrieën samen spelen. Tango, jazz, Toots, Turks Fruit….

website Hermine Deurloo
website Bert van den Brink

Hermine Deurloo speelt vooral moderne jazz, als solist en samen met anderen, tot in grote orkesten. In 2018 won ze de Bernie Bray Harmonica Player of the Year Award, eerder gewonnen door o.a. Toots Thielemans.

De veelzijdige pianist/componist Juan Pablo Dobal speelde van kinds af aan op het gehoor en studeerde later af aan het Nationaal Conservatorium in Buenos Aires. Zijn argentijnse achtergrond klinkt vaak als tango en folklore door in zijn muziek, maar ook andere invloeden als klassieke en braziliaanse muziek, salsa, jazz en pop. Hij woont al jaren in Amsterdam en werkt samen met artiesten als Fernando Lameirinhas, Carel Kraayenhof en Eric Vloeimans.

Bert van den Brink speelde aanvankelijk klassiek, maar zijn hart bleek toch het meest bij de geïmproviseerde muziek te liggen, een stijl waarin hij volledig autodidact is. Hij speelt en speelde met grootheden in de jazz zoals Toots Thielemans, Chet Baker en Dee Dee Bridgewater, en nederlandse grootheden als Cor Bakker, Hein van de Geyn, Denise Jannah, John Engels, Jules de Corte en Louis van Dijk. In 2007 won hij de VPRO/Boy Edgar Prijs. De jury betitelde zijn spel als “direct herkenbaar, iets wat alleen de grootsten in de jazz weten te bereiken”.

Jazzhelden over Hermine
Jazzhelden over Bert van den Brink

* De ‘kaartjes’ zijn gedateerd 31 december 2020 – trek u er niets van aan. Dit is een snelle en werkbare oplossing om de gelegenheid te bieden een bijdrage te doen voor onze sessies.