Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ludique

Apropos - Martijn Mulders & Gerald Drent

za 29 feb '20 , 20:15

UITVERKOCHT – mail naar kaartverkoop@beauforthuis.nl voor een plek op de wachtlijst
(vermeld ook je telefoonnummer en het aantal kaarten)
de wachtlijst is vol, je kunt je er niet meer voor aanmelden
€ 19,50 / 17,50 korenbloem incl. een glas Wilder Land (ijs)thee
foto: Sushilla Kouwen

LUDIQUE! behoeft inmiddels waarschijnlijk geen uitgebreide introductie meer.

De internationaal succesvolle muziektheatervoorstellingen ‘ZARAH, Zonde van de Liefde’ en ‘From BERLIN with Love’ werden door het publiek in groten getale omarmt en met verschillende theaterprijzen in binnen- en buitenland bekroont. Tijdens hun Europese tournee keert LUDIQUE!, bestaande uit Martijn Mulders en de in Zeist geboren en getogen Gerald Drent, ook dit seizoen in de Nederlandse theaters terug met hun gloednieuwe voorstelling: ‘APROPOS’.

Op onnavolgbare wijze neemt LUDIQUE! u mee in hun wonderlijke wereld, waarin uiteenlopende theatervormen moeiteloos in elkaar overgaan en samensmelten tot een uniek en muzikaal geheel. Een theaterbeleving in zijn puurste vorm, waarin aspecten zoals plaats, tijd of gender niet van belang zijn.

Speciaal voor ‘APROPOS’ mocht LUDIQUE! samenwerken met (inter)nationaal gelauwerde componisten en creëerden zij samen nieuwe muziek en geven tevens in hun kenmerkende stijl klassieke parels nieuwe glans.

Verleidelijk, vernieuwend en op eigen wijze beroert LUDIQUE! de snaren van het hart en nemen zij u mee aan de hand op een onbegrensde muzikale hartstocht waarbij de liefde alle talen spreekt!

website World of Ludique