Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Peter en de wolf (3-8 jr)

Alweer Zondag meespeeltheater

zo 12 mei '24 , 10:30

UITVERKOCHT – mail naar kaartverkoop@beauforthuis.nl voor een plek op de wachtlijst
(vermeld ook je telefoonnummer en het aantal kaarten)
de wachtlijst is vol, je kunt je er niet meer voor aanmelden
€10 / 7,50 korenbloem incl. een glas Wilder Land (ijs)thee

Natuurlijk weten de meeste mensen wel hoe dat verhaal gaat. Wat het bij ons anders maakt is dat de kinderen uit het publiek bij ons de rol van opa, kat, vogel, Peter en de wolf spelen.
Soms hebben we plots een nestje katten of twee vogels in het verhaal. Wat het ook anders maakt is dat we binnen het orginele verhaal, wat uitstapjes maken waardoor kinderen nog meer de kans krijgen op het podium te schitteren.

website Alweer Zondag

Alweer Zondag is het meespeeltheater dat zowat elke maand in het Beauforthuis is te zien. Leuke en grappige voorstellingen, soms een beetje droevig, maar altijd een beleving om naar te kijken en om mee te doen.
Tijdens de voorstellingen worden kinderen geprikkeld om mee te spelen, waardoor er een interactief spel ontstaat. De optredens zijn niet alleen leuk voor kinderen. Ook ouders en grootouders hebben vaak het grootste plezier.

Kinderen die het spannend vinden kunnen de voorstelling natuurlijk lekker vanaf de schoot bij papa en mama meemaken en daarom zijn de voorstellingen eigenlijk geschikt van af … tja … nul jaar?

Ruth Riemersma en Ron Tuinenburg vormen samen Alweer Zondag, echt de leukste zondagochtend-activiteit die ze kunnen bedenken. Zij worden regelmatig bijgestaan door bevriende muzikanten om de voorstellingen nog leuker te maken. Marianne de Boer is de kunstenaar die de meeste achterdoeken, decorstukken en posters maakt.