Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

10de Open Bak met Paul Haenen

Paul Haenen (gastheer) en uiteenlopende optredens

di 11 feb '20 , 19:30

UITVERKOCHT – mail naar kaartverkoop@beauforthuis.nl voor een plek op de wachtlijst
(vermeld ook je telefoonnummer en het aantal kaarten)
de wachtlijst is vol, je kunt je er niet meer voor aanmelden
€ 12,50 / 9,50 korenbloem incl. een glas Wilder Land (ijs)thee
foto: Rias Immink

Paul Haenen is gastheer en er zijn uiteenlopende optredens. De Bak Band heeft als speciale gast ud-speler Nawras Altaky uitgenodigd. 

Een bijzondere gast is Ivo Rosbeek; hij ontwierp onder andere de gevelafwerking van de kubussen van het Beauforthuis en het theatercafé. Maar we hebben hem in het Beauforthuis in de eerste plaats leren kennen als muzikant. Ivo treedt op met Harold K. En hij vertelt over zijn ontwerp met als invalshoek de relatie tussen architectuur en muziek

Ook deze keer zijn er twee deelnemers aan de wedstrijd voor de beste Nederlandstalige song: Lars Doornkamp en Amina Sahli.

Lotte van den Dikkenberg speelt op de vleugel composities van Hendrik van Oordt en het jonge Duo Forza speelt muziek voor zang en gitaar.

Paul Haenen is gastheer van de 10de Open Bak. Haenen werd bij het grote publiek vooral bekend met de karakters Margreet Dolman en dominee Gremdaat. Hij maakte veel bijzondere programma’s bij de VPRO televisie en is veel in het theater te vinden met eigenzinnige cabaret-programma’s. 

Paul Haenen is eigenaar van het Betty Asfalt Complex. Sinds 2013 vindt daar de Amsterdamse Open Bak (Open B.A.C.) plaats, nadat de beroemde Engelenbak moest sluiten.

De Beste Nederlandstalige Song
Zes jongeren presenteren dit seizoen op de Open Bak hun eigen geschreven Nederlandstalige lied. Ze worden gecoached door de huisband en beoordeeld door een deskundige jury onder voorzitterschap van Harold K, bestaande uit Brownie Dutch, Vincent Bijlo, stadsdichter Diet Groothuis, singer/songwriter Joia en vaste Open Bak-bezoekers Herman & Liselot.