Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Steely Fan

A True Steely Dan Experience

vr 7 feb '20 , 20:15

UITVERKOCHT – mail naar kaartverkoop@beauforthuis.nl voor een plek op de wachtlijst
(vermeld ook je telefoonnummer en het aantal kaarten)
de wachtlijst is vol, je kunt je er niet meer voor aanmelden
€ 17,50 korenbloem incl. een glas Wilder Land (ijs)thee

Na een succesvol optreden en een uitverkocht huis in februari 2019 is de formatie Steely Fan weer terug in Zeist met een vernieuwd programma.

De New Yorkse band Steely Dan beleefde eind jaren-70 de grootste populariteit met nummers als Rikki Don’t Lose That Number, Do It Again en Reelin’ In the Years. De harmonieën en jazzy, poppy soulgrooves zijn sinds die tijd alleen maar geraffineerder geworden. Je kunt zeggen dat Steely Dan het huidige muzieklandschap flink heeft beïnvloed.
De formatie van muzikale genieën Donald Fagen en Walter Becker tourde nog tot mei 2017. Met het overlijden van Walter Becker in september 2017 is de hoop om de originele band ooit nog live te zien definitief vervlogen. Steely Fan geeft je de mogelijkheid om heel dicht bij ‘the real thing’ te zijn.

Grote hits van de albums Aja, The Royal Scam, en Gaucho komen voorbij, maar ook recenter werk van bijvoorbeeld Two against nature is te horen.
Voor de theaters is een speciaal concept bedacht. Plezier met het repertoire staat voorop en de band neemt het publiek mee voor een ‘True Steely Dan Experience’.

Steely Fan brengt het onnavolgbare Steely Dan adembenemend dichtbij”.

website Steely Fan