Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Grote Muil, Dikke Lip

Roparun benefietvoorstelling: K&M Theater, i.s.m. Helden van Zeist

do 24 jan '19 , 20:15

UITVERKOCHT – mail naar kaartverkoop@beauforthuis.nl voor een plek op de wachtlijst
(vermeld ook je telefoonnummer en het aantal kaarten)
de wachtlijst is vol, je kunt je er niet meer voor aanmelden
€17 korenbloem incl. een glas Wilder Land (ijs)thee

De Helden van Zeist doen in 2019 voor de vierde keer mee aan de Roparun, de langste estafetteloop ter wereld, van Parijs naar Rotterdam. Een geweldig avontuur met een even geweldig doel: ondersteunende zorg voor mensen met kanker.

De Helden van Zeist zetten allerlei acties op touw om geld in te zamelen. Een nieuwe actie is de cabaretvoorstelling in het Beauforthuis in Austerlitz. Op 24 januari treedt cabaretgroep K&M op met hun voorstelling Grote Muil, Dikke Lip. De opbrengst gaat naar het goede doel van de Roparun.

Over Grote Muil, Dikke Lip

Misschien heeft u het niet zo in de gaten gehad, maar Ka en Mo hebben zich de afgelopen jaren ingehouden. Met veel pijn en moeite hielden ze hun mond stijf dicht.

Ze hadden echt wel een heleboel te klagen, hoor;
ze mogen de IKEA nooit meer in, Ruud Gullit is gestopt met voetballen, pubers zijn beperkt houdbaar binnen het gezin…En dan die pokkenzooi overal! Als echte rotterdammers was ‘niet lullen maar poetsen’ hun motto. Dus poetsten ze gewoon door.
Maar daar zijn ze klaar mee! Ka en Mo gaan voortaan zeggen wat ze denken. Tegen iedereen.

Dit cabaretprogramma is een cursus Grote Muil. Oftewel een workshop Dikke Lip, want als je zegt wat je denkt, dan kun je een klap verwachten.
Grote muil, Dikke lip: een hilarisch cabaretprogramma van twee Rotterdamse zangeressen met het hart (eindelijk) op de tong!

Na hun succesvolle eerste theatertournee is het hoog tijd voor een tweede tour van K&M.
Cabaretgroep K&M: Karen Levin (speelde in diverse musicals, o.a. My fair lady, Anatevka en bands) en Monique van der Ster (backingvocalist bij zowat alle Nederlandse artiesten, studiozangeres voor jingles en commercials).

website K&M Theater
website Helden van Zeist