Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Femke Weidema

wo 28 nov '18, 20:15

€15 / 10

Nashville comes to Holland! is een initiatief van de in Nashville wonende en werkende, van oorsprong, Nederlandse songwriter/producer Femke Weidema. Zij schreef o.a. voor de TV hit Nashville. Deze weken is ze weer in Nederland.

Het lijkt wel een sprookje. Wie heeft op uitnodiging een droomcontract getekend met de succesvolle singer-songwriter Babyface? Wie mocht er een track schrijven voor de succesvolle TV serie Nashville? Wie schrijft er voor Stevie Nicks ( Fleetwood Mac) en Mary J Blidge? Wie runt een eigen platenlabel met succesvolle artiesten….?

Femke heeft voor haar shows een aantal bevriende collega’s uit Nederland gevraagd mee te doen. In het Beaufort wordt dat Pieternel Osinga. Via een open mic sesie in New York belandt Pieternel ook in Nashville. Daar maakte ze met de beste musici een album, dat doorspekt is met country. Femke leerde ze daar eerder ook kennen en samen schreven ze een aantal songs!

Een doorbraak in Nederland is waarschijnlijk slechts een kwestie van tijd. Een unieke kans om akoestisch kennis te maken met de frêle Friezinne & haar vriendin Pieternel Osinga.

Gegevens

Datum:
wo 28 nov '18
Tijd:
20:15