Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Agnes Gosling

vr 23 nov '18, 20:15

€19,50 / 15,50

Met haar hart verknocht aan Braziliaanse muziek en roots in de Europese popmuziek, heeft Agnes Gosling drie jaar na de release van haar met Edison genomineerde debuut haar nieuw album Caçador uitgebracht. Met eigen composities maar ook een gloedvolle coverversie van Bowie’s Life On Mars (klik hiernaast).
Ze betreedt het podium met een dijk van een band, topmusici uit bands van o.a. José James, The Cinematic Orchestra, Jacob Collier, Kyteman en Jameszoo.

Agnes Gosling – zang; Richard Spaven – drums; Robin Mullarkey – bas; Niels Broos – toetsen

website Agnes Gosling

Over ‘Caçador’
Zij toont haar ontwikkeling als schrijver en arrangeur en haar lef om zich kwetsbaar op te stellen. Luister bijvoorbeeld naar haar liedje ‘But I Love You’, waarop ze zingt wat velen voelen, maar weinigen durven uit te spreken. Doe je ogen dicht en je waant je in het mystieke dorpje Twin Peaks. Tegelijkertijd behoudt ze ook het haar zo typerende lichtvoetige element en neemt ze haar publiek mee op een persoonlijke reis.
Gosling zette op ‘Caçador’ ook haar tanden David Bowie’s ‘Life on Mars’: voorwaar een uitdaging! Als er echt leven op Mars zou zijn, zou het zo klinken.

  • Wat een zangeres, ik versta er geen zak van, want Braziliaans, maar ik geloof alles.” – Mijke Loeven (directeur Bimhuis)
  • “Twee dingen vallen direct op. De keuze van de muziek en de zang van Gosling. Haar heldere, ietwat nasale stem weet haar Nederlandse afkomst te verdoezelen door een perfecte Portugees Braziliaanse dictie. Dat lukt alleen door een hoge dosis gedrevenheid en muzikaliteit.” – Charlie Crooijmans

Gegevens

Datum:
vr 23 nov '18
Tijd:
20:15