Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Vertelcafé

vr 9 jun '23, 20:00

Ook tijdens dit bijzondere vertelcafé zullen weer veel verschillende verhalen aan de orde komen. Verhalen vertelt door vertellers onder meer uit Austerlitz zelf, Zeist en omstreken. Laat je deze avond luisterrijk verrassen met verhalen over sprookjes, spannende verhalen, mooie romantische verhalen, gedichten, muziek.

We zouden het fijn vinden als vertellers uit Austerlitz zijn of haar verhaal van max 15 minuten zou willen vertellen. Graag van te voren aanmelden. De vertellers zijn Anneke Brandt, Saskia Bangma, Paulien van der Heijden, Nico Bakker en Esther Kornalijnslijper. Er is nog plaats voor twee vertellers

Tussen de verhalen door is er heerlijke muziek om het verhaal even tot je te laten komen, om er over na te denken en te praten met je buurman of buurvrouw. Want naast vertellers heb je ook luisteraars nodig. Dat zijn de “stamgasten” van het Vertelcafé.

Kortom: het vertelcafé verrast elke keer weer de “stamgast” en neemt hem of haar mee naar het verleden, de toekomst, het hier en nu of naar gedroomde oorden. Daarnaast is de ervaring dat verhalen mensen binden, want iedereen heeft wel een verhaal.

Het Wereldwijd Vertelcafé Zeist wordt deze keer in het café van het Beauforthuis gehouden. Natuurlijk verwachten wij dan een aantal inwoners van dit mooie bosrijke dorp. Want Austerlitz is ook Zeist. En daar kan je verhalen over vertellen……

De toegang is gratis. Wel gaat er een hoed rond voor een vrijwillige bijdrage t.b.v. de gemaakte onkosten. Doe mee, kom, luister en geniet.
Voor meer informatie: Ronald van Gemeren, telefoon 06-28845176 of via zeistvertelt@gmail.com Iedereen is van harte welkom.

Let op: in eerdere publicaties werd Restaurant Het Plein als lokatie vermeld. Dat is helaas gesloten. Het Beauforthuis heeft de hengel uitgeworpen en ons onderdak verleend. Waarvoor veel dank.

Het eerstvolgende Wereldwijd Vertelcafé Zeist wordt gehouden op 15 september in het Torenlaantheater. Vanaf 17.30 uur met een maaltijd vol verhalen (reserveren via cultuurzeist.nl) en vanaf 20 uur het reguliere vertelcafé.

Gegevens

Datum:
vr 9 jun '23
Tijd:
20:00