Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Figaro

zo 18 feb '18, 13:00

€22 – Voor kinderen tot en met 10 jaar is de toegang gratis en voor kinderen van 11 t/m 18 jaar kost een kaartje 10 euro.

De meest bekende opera van Mozart in een eigentijds jasje. Een opera vol liefdesintriges en affaires, met geweldige teksten van Ivo de Wijs. Vrolijk vertolkt door Johannette Zomer en Frans Fiselier en vol humor aan elkaar gepraat door Peter Lusse.

Sopraan Johannette Zomer en bas-bariton Frans Fiselier brengen samen met acteur Peter Lusse (bekend van TV en musical) de Bruiloft van Figaro. Alleen het wordt deze keer een iets ander verhaal…..

Waar Mozart een kleine 3 uur muziek en minstens 11 solisten nodig heeft om de plot uit de doeken te doen, zijn het in deze productie alleen Johannette en Frans die de vele rollen en aria’s voor hun rekening nemen. Peter Lusse houdt de verhaallijn op zijn welbekende en hilarische wijze in de gaten. Ook de orkestpartij is omgevormd tot een handzame versie voor alleen vleugel, en dit alles zorgt voor een bondige maar nog steeds enerverende versie van deze wereldberoemde bruiloft, zeg maar dé Figaro ‘light’…., op teksten van Yvo de Wijs.

Johannette Zomer – sopraan; Frans Fiselier – bas-bariton; Peter Lusse – acteur; Roele Kok – piano

De voorstelling de Bruiloft van Figaro is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Vrienden van het Lied kunnen kaarten reserveren via info@beauforthuis.nl

website Johannette Zomer

Gegevens

Datum:
zo 18 feb '18
Tijd:
13:00 - 17:00