Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Nathalie Baartman

Deer

zo 1 jun '25 , 16:30

UITVERKOCHT – mail naar kaartverkoop@beauforthuis.nl voor een plek op de wachtlijst
(vermeld ook je telefoonnummer en het aantal kaarten)
de wachtlijst is vol, je kunt je er niet meer voor aanmelden
€21,50 / 17,50 korenbloem incl. een glas Wilder Land (ijs)thee

Nathalie Baartman, geboren en opgegroeid in Twente, kan met weemoed terugdenken aan vroeger, toen alles duidelijk en overzichtelijk was. “Elke maandag aten we bruine bonen met spek, woensdag aardappelpuree met vis en zaterdag pannenkoeken. Het was een kleine, veilige wereld.”
Nathalie had niet direct een roeping om cabaretière te worden. Ze was vooral zeer begaan met de ellende in de wereld en wilde ontwikkelingssamenwerker worden. 

uit Nathalies vorige programma ‘Snak’

Inmiddels heeft Nathalie acht theatershows op haar naam staan. “Ik voel veel bij handgemaakt, authentiek, oprecht, menselijk. Ik word bang als ik dat verloren zie gaan om me heen.”
Voelt ze zichzelf een échte Tukker? “Ja, een echte Tukker. Maar dan de vegetarische variant! De Tukker is prettig bescheiden.”
lees meer op Visit Twente

Deer

Het deert me. Het doet me wat. Het leed. Het beest in de mens. Het dier. Deer in het Twents. Hert in het Engels. Mien hert. Mijn hart. Deer. Want wat weet, wat deert.

Een cabaretvoorstelling over alles wat me dierbaar is, mien deerne. Mijn kind. Over alles op twee of vier pootjes. Uit een ei of met een bril. Het deer. Het menselijk bestaan. Het deert me. Ik trek het me aan. En hoe het goed komt.

website Nathalie Baartman

foto: Femke Teussink