Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Kaaskop

Ed Verhoeff - gitaar; Boudewijn Lucas - bas; Lucas van Merwijk - drums

zo 9 feb '25 , 16:30

UITVERKOCHT – mail naar kaartverkoop@beauforthuis.nl voor een plek op de wachtlijst
(vermeld ook je telefoonnummer en het aantal kaarten)
de wachtlijst is vol, je kunt je er niet meer voor aanmelden
€25 / 20 korenbloem incl. een glas Wilder Land (ijs)thee

jazzvertolkingen van het Nederlandse erfgoed

In Kaaskop worden bekende en minder bekende melodieën uit het rijke Nederlandse muzikale erfgoed heruitgevonden met een frisse, creatieve benadering. Drie topmusici: gitarist Ed Verhoeff, bassist Boudewijn Lucas en drummer Lucas van Merwijk geven via instrumentale bewerkingen en improvisaties nieuwe dimensies aan melodieën die de essentie van de Nederlandse muziek weerspiegelen.

Foto: Peter van Breukelen

Ed Verhoeff is een gerenommeerde gitarist die zijn sporen heeft verdiend in de Nederlandse jazzscene. Met zijn virtuoze spel en veelzijdige stijl heeft hij opgetreden met tal van nationale en internationale artiesten en is hij een veelgevraagd muzikant in verschillende muziekprojecten.

Boudewijn Lucas is een veelzijdige bassist bekend om zijn rijke, warme klank en soepele speelstijl. Hij heeft een uitgebreide carrière opgebouwd als sessiemuzikant en bandlid, en heeft samengewerkt met een groot aantal prominente artiesten en bands in de Nederlandse muziekscene.

Lucas van Merwijk, een bekroonde drummer en pionier in de Europese jazz- en Latinmuziekscene, brengt zijn onmiskenbare ritmische energie en expertise naar Kaaskop. Naast zijn werk als uitvoerend muzikant is hij een gewaardeerde docent en oprichter van verschillende muziekensembles, waaronder Drums United en de Cubop City Big Band.