Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Viool, piano & cello

Trio olv Sarah Lynn Huizing, met muziek van Adriaan Bekman

za 30 nov '24 , 20:15

UITVERKOCHT – mail naar kaartverkoop@beauforthuis.nl voor een plek op de wachtlijst
(vermeld ook je telefoonnummer en het aantal kaarten)
de wachtlijst is vol, je kunt je er niet meer voor aanmelden
€15 of 20? korenbloem incl. een glas Wilder Land (ijs)thee

Een unieke muzikale avond: componist Adriaan Bekman presenteert zijn muziek, uitgevoerd door een trio onder leiding van violiste Sarah Lynn Huizing.

Sarah Lynn Huizing – viool | Eliane Ardts – cello | Eline Verkuijl – piano

Eerder presenteerde Adriaan met zijn gezelschap ’taal van de ziel’ verschillende theatervoorstellingen in het Beauforthuis. Mooi als u er vanavond ook bij wilt zijn.

Sarah Lynn Huizing houdt van klassieke muziek, folk, improvisatie, zelf muziek schrijven, ensemblespel, natuur en experiment. In haar spel streeft ze naar spontaniteit, authenticiteit en contact met de luisteraar.
Vaste ensembles zijn Duo Ludens (viool/piano) en het Lumen Folk Trio (viool/gitaar/contrabas).
Ze nam deel aan verschillende internationale masterclasses en festivals (o.a. Virtuoso Belcanto festival [Italië], IN DOORS Chamber Music Festival [Nederland], Festival Internationale de Musique Universitaire [Frankrijk]) en won o.a. prijzen en vermeldingen op het Jeugd Muziek Concours Overijssel en het Prinses Christina Concours.
Al van jongs af aan is Sarah Lynn veel op het podium te vinden. Als concertmeester deed ze ervaring op in het Arcato ensemble, en later in het Nederlands Symfonie Project, het Nederlands Studenten Kamerorkest, Utrecht Conservatory Strings, het Noordpoolorkest en verschillende professionele projectorkesten.

Elianne Ardts begon op zevenjarige leeftijd met cello spelen. Ze studeerde bij Ran Varon aan het Utrechts Conservatorium, waar ze in juni 2015 haar bachelorstudie cum laude afsloot. Momenteel studeert ze barokcello bij Viola de Hoog aan het Conservatorium van Amsterdam. Ze speelt zowel in grote orkesten als in kleine ensembles.

Eline Verkuijl begon op haar vijfde met pianospelen. 22 jaar later rondde ze haar Master Klassiek Piano aan het Utrechts Conservatorium af. Tijdens haar studie ontwikkelde zich een passie voor het zingen van zelf-gecomponeerde nummers die op het snijvlak van de klassieke- en de moderne muziek liggen. De inspiratie hiervoor ontleent ze vooral aan de natuur, de liefde en de menselijke uitdagingen en ervaringen. In haar composities brengt ze klassiek geïnspireerd, virtuoos pianospel met daar bovenop een warme stemklank met eerlijke teksten die de luisteraar verrast en meeneemt in haar belevingswereld.