Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Nina June

Secret Spaces Tour

zo 3 nov '24 , 17:30

UITVERKOCHT – mail naar kaartverkoop@beauforthuis.nl voor een plek op de wachtlijst
(vermeld ook je telefoonnummer en het aantal kaarten)
de wachtlijst is vol, je kunt je er niet meer voor aanmelden
€27,50 / 22,50 korenbloem incl. een glas Wilder Land (ijs)thee

Laat je betoveren door de klanken van zangeres en songwriter Nina June en haar muzikanten tijdens een concert speciaal ontworpen voor bijzondere locaties in Nederland met een magische akoestiek. Nina staat bekend om haar melancholische en filmische songs en “Rolling Stone Magazine” prees haar “Glitter Voice”.

Dit jaar bracht de artieste haar nieuwste EP “Paradigm” uit, waarop ze samenwerkt met verschillende internationale artiesten. Met meer dan 42 miljoen streams en een gouden plaat op zak, heeft Nina June inmiddels een indrukwekkend oeuvre opgebouwd.

Tijdens dit concert zullen Nina en haar muzikanten de akoestiek van het Beauforthuis optimaal benutten. Van intieme ballades tot meeslepende samenzang, één ding is zeker: je zult vanavond geraakt worden door de schoonheid van de muziek. 

Voor liefhebbers van: HAEVN, Agnes Obel, Ane Brun en Birdy

website Nina June