Laden Evenementen

« Alle Evenementen

VanWyck

Dustchaser

zo 27 okt '24 , 17:30

UITVERKOCHT – mail naar kaartverkoop@beauforthuis.nl voor een plek op de wachtlijst
(vermeld ook je telefoonnummer en het aantal kaarten)
de wachtlijst is vol, je kunt je er niet meer voor aanmelden
€25 / 20 korenbloem incl. een glas Wilder Land (ijs)thee

De timide en duistere alt-folk van singer-songwriter VanWyck uit Amsterdam spreekt rechtstreeks tot je emoties. Ze beweegt naadloos tussen kwetsbaar en intiem naar donker, rockend en krachtig; soms bijna fluisterend dringt ze je ziel binnen en vestigt ze er tijdelijk verblijf. In een genre met vrij strenge muzikale regels heeft ze haar eigen kenmerkende en avontuurlijke geluid weten te ontwikkelen.

Haar nieuwe album “Dustchaser” staat gepland voor release in september 2024. Op dit nieuwe album zet VanWyck een nieuwe stap voorwaarts. Met invloeden zo divers als blues, dance, desert rock en psychedelica rekt ze de grenzen van haar genre op tot het punt waar ze bijna lijken te verdwijnen. Maar altijd staan de indringende teksten en een stem die rechtstreeks tot het hart spreekt onwrikbaar boven de tumultueuze zee, als een vuurtoren in een donkere storm.