Laden Evenementen

« Alle Evenementen

‘My Focus’ Jan Akkerman

Oosterkerk Zeist

zo 13 okt '24 , 18:30

UITVERKOCHT – mail naar kaartverkoop@beauforthuis.nl voor een plek op de wachtlijst
(vermeld ook je telefoonnummer en het aantal kaarten)
de wachtlijst is vol, je kunt je er niet meer voor aanmelden
€23,50 / 18,50 (incl. drankje) korenbloem incl. een glas Wilder Land (ijs)thee

LET OP: in de Oosterkerk!

Jan Akkerman is zonder twijfel één van de allergrootste gitaristen die Nederland ooit voortgebracht heeft. Enorm invloedrijk en een grote inspirator voor andere gitaristen, waaronder Brian May (Queen) en Peter Banks (Yes). Hij brak door als gitarist van Focus, had grote succesen met Brainbox en speelde met de grote der aarden als B.B. King en Charlie Byrd. Akkerman is eigenlijk een echte alleskunner en door de jaren heen heeft hij zich ontwikkelt tot een veelzijdige gitarist: van blues tot ingewikkelde progrock tot verfijnende jazz of scheurende solo’s.

Jan doet dit jaar een unieke en eenmalige korte tour met het programma My Focus: Focus songs zoals Hocus Pocus, Sylvia, Tommy, House of the King aangevuld met classics uit zijn solocarrière zoals Crackers en Streetwalker.


Jan speelt met Coen Molenaar (keys), Marijn van den Berg (drums) en David de Marez Oyens (bas).

website Jan Akkerman

Woudenbergseweg 44
Zeist,3701 BC