Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Schuberts liederen

Mikhail Timoshenko (bariton) en Elitsa Desseva (piano)

do 12 sep '24 , 20:15

UITVERKOCHT – mail naar kaartverkoop@beauforthuis.nl voor een plek op de wachtlijst
(vermeld ook je telefoonnummer en het aantal kaarten)
de wachtlijst is vol, je kunt je er niet meer voor aanmelden
€24,50 incl. drankje korenbloem incl. een glas Wilder Land (ijs)thee

De Bulgaarse pianiste Elitsa Desseva en haar levenspartner, de Russische bariton Mikhail Timoshenko verzorgen een Schubertiade met minder bekend werk uit de vele liederen die Schubert in zijn korte leven schreef. De gedichten die hij toonzette hadden thema’s als verlangen, weemoed, eenzaamheid en heimwee. Juist deze thema’s spelen ook een belangrijke rol in het leven van de jonge artiesten: als wereldsterren zwerven zij vanuit hun huidige woonplaatsen Parijs en Wenen over de wereld om hun artistieke talenten te delen met het mondiale publiek.

Door de bijzondere vriendschap tussen Daan Boertien – artistiek leider van de Schubert Stichting – en dit beroemde duo kunt u genieten van een intiem, persoonlijk en interactief optreden. Elitsa en Mikhail schetsen delen van hun hectische leven aan de hand van liederen van Schubert en spelen letterlijk een artistieke quiz met het publiek over de thema’s die aan de orde komen, waardoor het publiek wordt uitgedaagd daarover mee te denken. Achteraf is er uitgebreid gelegenheid om na te praten, zowel voor het publiek onderling als met de artiesten.

Georganiseerd door de Schubert Stichting.