Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Blaudzun

Solo in het theater

do 23 mei '24 , 20:15

UITVERKOCHT – mail naar kaartverkoop@beauforthuis.nl voor een plek op de wachtlijst
(vermeld ook je telefoonnummer en het aantal kaarten)
de wachtlijst is vol, je kunt je er niet meer voor aanmelden
€25 (vrijkaarten niet geldig) korenbloem incl. een glas Wilder Land (ijs)thee

In mei neemt Blaudzun je mee naar intieme, try-outs shows in kleine theaterzalen. Tijdens deze solo-optredens neemt de zanger en liedjesschrijver de tijd om te vertellen over zijn songs en de verhalen die erachter schuilen en krijgt het publiek de gelegenheid om vragen te stellen. Daarnaast deelt hij niet alleen bekende muziek. Ook nog niet uitgebrachte liederen komen voorbij.

foto: Philine van der Hul

Blaudzun, de veelzijdige artiest met zijn kenmerkende grote bril en zwarte kleding blijft zijn stempel drukken met eerlijke, emotionele composities die luisteraars raken en inspireren. Eerder tourde hij met zijn volledige band langs de theaters, maar de behoefte groeit om het volgende theaterprogramma anders vorm te geven. Een unieke kans om de persoon achter de muziek te ontdekken.

Het is dit voorjaar precies tien jaar geleden dat zijn wereldwijd bejubelde album Promises of No Man’s Land uitkwam. Maar nog nooit deed Blaudzun een volledige solo show.
Afgelopen maanden bracht Blaudzun twee singles uit waaronder ‘Dreamers’ dat vier maanden in de Airplay Top 100 stond. Momenteel werkt de zanger aan zijn zevende album. In september speelt hij met band samen met Scapino Ballet een reprise van de succesvolle multidisciplinaire voorstelling OSCAR, in Koninklijk Theater Carré, Amsterdam en het Nieuwe Luxor Theater, Rotterdam (31/08 tm 29/09).

website Blaudzun