Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Queen on 2 Pianos

Bernd van den Bos & Bert van den Brink

zo 5 mei '24 , 17:30

UITVERKOCHT – mail naar kaartverkoop@beauforthuis.nl voor een plek op de wachtlijst
(vermeld ook je telefoonnummer en het aantal kaarten)
de wachtlijst is vol, je kunt je er niet meer voor aanmelden
€19,50 / 14,50 korenbloem incl. een glas Wilder Land (ijs)thee

Bernd van den Bos geeft een improvisatie-concert op de muziek van zijn grote held Freddie Mercury, voorman van Queen.
Bernd is o.a. de vaste begeleider van Brigitte Kaandorp. Misschien ken je hem ook als pianist en bandleider van ‘Klassiekers met Kleinsma’. Hij speelt vol gevoel, zijn klank is klassiek en zijn inspiratiebronnen variëren van Louis van Dijk tot Freddie Mercury. Hij brengt muzikale verhalen, het liefst op gympen achter zijn vleugel.
Vanavond speelt zijn oud-leraar Bert van den Brink met hem mee!

Al jaren is Bernd bijna non-stop op tournee met alle grote artiesten van de Nederlandse showbusiness. Hij is de vaste pianist van Brigitte Kaandorp, stond op de planken met Paul de Leeuw, Jenny Arean, Louis van Dijk, André van Duin, Simone Kleinsma én Muziekvereniging Kunst Adelt uit Hapert. En je kunt hem onder andere kennen als pianist en bandleider van ‘Klassiekers met Kleinsma’ dat al twee succesvolle seizoenen beleefde op tv (en het derde seizoen komt eraan).

website Bernd van den Bos
website Bert van den Brink