Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Latin & Jazz

The New Conrad Miller Trio

zo 3 mrt '24 , 17:30

UITVERKOCHT – mail naar kaartverkoop@beauforthuis.nl voor een plek op de wachtlijst
(vermeld ook je telefoonnummer en het aantal kaarten)
de wachtlijst is vol, je kunt je er niet meer voor aanmelden
€19,50 / 14,50 korenbloem incl. een glas Wilder Land (ijs)thee

Coen Molenaar – piano, David de Marez Oyens – bas, Enrique Firpi – drums

The New Conrad Miller Trio wordt in de pers steevast aangeduid als één van de beste en avontuurlijkste trio’s van ons land. Herfst 2023 komt hun nieuwe cd Wildflowers uit. Ze maken muziek die je doet denken aan Keith Jarrett, Gonzalo Rubalcaba, Vijay Iyer en Brad Mehldau.

OVER DE MUSICI
Coen Molenaar is internationaal pianist, componist, docent en producer in stijlen als jazz, fusion, dance, funk, R&B, rock, neo-soul. Hij toert met Jan Akkerman en zijn eigen groepen als Tristan, The New Conrad Miller Trio en On Impulse.
Bassist David de Marez Oyens geeft internationale clinics op het gebied van jazz, pop, latin, rock, fusion en Indiase ritmes. Op dit moment toert hij met onder anderen Jan Akkerman, C_urb, Definite Option en Alter Ego.
Drummer Enrique Firpi kom uit Uruguay en woont sinds 1989 in Nederland en speelt over de hele wereld met talloze artiesten zoals Laura Fygi, Leonardo Amuedo, Lilian Vieira, Randal Corsen, Izaline Calister, Mike Boddé, etc.

website New Conrad Miller Trio