Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

De mooiste liedjes van Robert Long

Ludique - Levenslong

do 29 feb '24 , 20:15

UITVERKOCHT – mail naar kaartverkoop@beauforthuis.nl voor een plek op de wachtlijst
(vermeld ook je telefoonnummer en het aantal kaarten)
de wachtlijst is vol, je kunt je er niet meer voor aanmelden
€24 / 19 korenbloem incl. een glas Wilder Land (ijs)thee

LUDIQUE! laat de kracht van muziek en liefde weerklinken aan de hand van het oeuvre van Robert Long.

In LEVENSLONG laat het androgyne duo LUDIQUE! aan de hand van de muziek van Robert Long een pure en persoonlijke kant van zichzelf zien. In samenwerking met Kristof Rutsaert, de weduwnaar van Long, kregen zij voor deze show exclusief toegang tot de schatkamer met het volledige en rijke oeuvre van hun idool.

LUDIQUE! staat bekend om zijn unieke, eigentijdse manier van theater maken. In LEVENSLONG verbindt het duo persoonlijke anekdotes en hun eigen verhaal met de muziek en tijdloze teksten van Robert Long. Deze bijzondere mix komt samen in een internationale voorstelling, die maar even in ons land te zien zal zijn voordat hij langs de internationale theaters gaat toeren. In de show zullen ook de Duitstalige nummers van Long – voor het eerst in de Nederlandse theaters – te horen zijn.

website Ludique