Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

33+ Alternative Party

UITVERKOCHT DJ Balthazar

vr 16 feb '24 , 20:30

UITVERKOCHT – mail naar kaartverkoop@beauforthuis.nl voor een plek op de wachtlijst
(vermeld ook je telefoonnummer en het aantal kaarten)
de wachtlijst is vol, je kunt je er niet meer voor aanmelden

UITVERKOCHT, er zijn ook geen tickets meer aan de deur te koop.
Kun je op het laatste moment niet of zoek je nog een ticket? Kijk dan op ticketswap.

Vandaag komt de ALTERNATIVE 33PlusParty weer naar het Beauforthuis. Binnen draait DJ Balthazar de beste alternatieve platen van de jaren 70 tot nu en buiten kun je bij een haardvuurtje kletsen en borrelen. Bestel je tickets op tijd, de meeste feesten zijn ver van te voren uitverkocht.

Met Renee en Balthazar (Mattheus). En met Blondie, Depeche Mode, he Cure, Simple Minds, Anne Clark, B52’s, Bob Marley, Nirvana, Metallica, Oasis, Stereo MC, Pixies, New Order, Talking Heads, Joy Division, The Doors, The Poques, Ian Dury and the Blockheads, The Police, Massive Attack, Bjork, Cornershop, Chemical Brothers, Breeders, Siouxie & The Banshees, Happy Mondays, Blur, Peter Tosh, Garbage, The Cult, Soft Cell, XTC, Heaven 17, Yazoo, Grace Jones, Herman Brood, Spin Doctors, The Clash, Red Hot Chili Peppers, Madness en vele anderen. Bestel je tickets op tijd, de meeste feesten zijn ver van te voren uitverkocht.

Het feest start om 20.30 en gaat weer door tot 1.30 uur.

33PlusParty, het leukste dansfeest voor 30+ op de meest bijzondere lokaties. ■ met de goede muziek van de jaren 70 tot aan de huidige top40! ■ met zo’n 200 sociale en fijne mensen ■ met regelmatig acts zoals masseurs op de dansvloer of DJ & Saxofonist, percussionisten, dansers, gast DJ’s ■ waar je niet in de rij hoeft te staan ■ met DJ’s die ingaan op verzoekjes ■ betaalbare feesten, geen 19,=, geen 17,= maar €12,50 incl fee ■ waar je gratis kunt parkeren met je auto ■ in mooie sfeervolle (monumentale) lokaties (landhuizen, kerkjes, forten, Kastelen, Ketelhuis, Beachclub aan het water) ■ waar je alleen als single of met vrienden heen kunt gaan ■ niet massaal en vaak met fairtrade en biologische hapjes en drankjes. ■ het leukste feest voor 30ers, 40ers en 50ers

PS
Eenmaal gekochte tickets worden nooit gerefund. Mocht je op het laatste moment niet kunnen, probeer ze dan via de facebookpagina te verkopen of via ticketswap.