Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Oudejaarsshow Vincent Bijlo

UITVERKOCHT TikToktoerisme

vr 29 dec '23 , 20:15 20:45

€25 / 20 korenbloem incl. een glas Wilder Land (ijs)thee

extra voorstelling op 28 december

foto: Geerke Vermeulen

Ken je het fenomeen TikToktoerisme? Wist je dat er dit jaar een rechtszaak is gevoerd rondom een gecremeerde kroket?
Hoeveel liter water heeft de politie gebruikt om de demonstranten van de A12 te spuiten?
En hoe komt het toch dat veel mensen de Kippiepan na gebruik niet terugbrengen naar de winkel?
Waarom vielen er dit jaar nog doden door de ramp met de Titanic in 1912?

Deze en nog veel meer diepe, existentiële vragen zul je beantwoord horen in de Eindejaars 2023 van Vincent Bijlo & Friends. Wat was er dit jaar nou echt van belang? Waar gaat het heen met de mensheid en met de wereld, die zij steeds verder uitwoont? Nee, het wordt geen sombere show, het is pas 5 voor 12 dus we kunnen er nog van alles aan doen.

De Friends zijn al aan het repeteren. Harry Bella Fonte, Paul van Vliet, Tina Turner, zetten ze die op het repertoire? Ze laten er nog niets over los. We horen het, op 28 en 29 december. Zeker is al wel dat de Friends bestaan uit zangeres Mariska Reijmerink, drummer Arthur Brenkman, toetsenist Sander Veeken en blazer Pieter Slijkoord.

website Vincent Bijlo