Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Meezingochtend

dit keer in Driebergen! KERSTEDITIE

zo 24 dec '23 , 10:30 12:15

€16 / 7 korenbloem incl. een glas Wilder Land (ijs)thee

Deze keer in Vrijeschool De Vuurvogel, Faunalaan 250, 3972 PS Driebergen-Rijsenburg.
Dus niet in het Beauforthuis!!

Speciale familie-kerst-meezingochtend. Neem de hele familie mee! Met verkleedkleren voor de kinderen, een lichtjesoptocht, en internationaal kerstfeest met traditionele kerstliederen naast passende Sufimuziek en andere muziek die de geboorte van het licht bezingt.
kinderen tot 12 jaar gratis, jongeren 7 euro, volwassenen 16 euro, kleine beurs 7 euro

Muziek van over de hele wereld die ons ontroert, verbindt en de gekkigheid in onszelf naar boven haalt. Deelname vanaf 14 – 100 jaar.

Kom mee doen op zondagochtend 10.30-12.15 uur. Muzikale leiding Inge van Keulen, pianobegeleiding Ronald van Eunen.

Zing je in een koor, solo in een band, of alleen onder de douche? Maakt niet uit. In deze meezingochtenden gaat het om het (terug)vinden van onze creativiteit. We zingen zonder bladmuziek. Hoe mooi muziek van bladmuziek ook is, het ontneemt ons soms onze spontaniteit. Speelsheid is ons instrument op deze ochtenden. Ervaring is niet nodig, we zingen vaak meerstemmig, maar zonder bladmuziek om zo terug bij onze spontaniteit te komen.