Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Peter Beets: Tsjaikovski meets the Blues

ft. Greg Hutchinson

do 14 dec '23 , 20:15 20:45

€25 / 20 korenbloem incl. een glas Wilder Land (ijs)thee

Een zeldzame combinatie van top musici!

Peter Beets werd wereldberoemd met zijn swingende variaties op de tijdloze melodieën van Chopin. Nu heeft de maestro een ijzersterke opvolger van zijn succesvolle programma, onder de titel Tsjaikovski meets the Blues, waarin hij ook Rachmaninov, Scriabin en andere grote componisten onder handen neemt.

Voor de gelegenheid komt een van de beste drummers ter wereld Greg Hutchinson naar Nederland. Bekend als een legendarische jazzicoon, een schakelfiguur tussen de groten der jazz en de huidige tijd. Hij speelde met Oscar Peterson, Betty Carter, Dianne Reeves, John Scofield en momenteel met Kurt Rosenwinkel en Brad Mehldau.
De in New York geboren bassist Frans van Geest, oprichter van the Jazz Orchestra of the Concertgebouw, is al jaren te vinden aan Peter’s zijde en wordt internationaal erkend en gelauwerd.

website Peter Beets