Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Chopin en Schubert, Azerbeidzjan en Oekraïne

Muza Valiaddinzade - piano

zo 10 dec '23 , 17:30

UITVERKOCHT – mail naar kaartverkoop@beauforthuis.nl voor een plek op de wachtlijst
(vermeld ook je telefoonnummer en het aantal kaarten)
de wachtlijst is vol, je kunt je er niet meer voor aanmelden

€23 / 18 korenbloem incl. een glas Wilder Land (ijs)thee

De Azerbeidzjaanse Muza Valiaddinzade blijkt al op jonge leeftijd een bovengemiddeld muzikaal pianotalent te zijn. Op twaalfjarige leeftijd speelt ze mee met het Filharmonisch Orkest van Azerbeidzjan, op een groot muziekconcours in haar land haalt ze de eerste prijs binnen. In 2010 vervolgt Muza haar studie aan het conservatorium van Odessa, totdat in 2022 de Russen Oekraïne binnenvallen. Muza vlucht met haar familie naar het veilige Nederland, maar zonder piano… Een plaatselijke pianohandelaar onderkent haar talent onmiddellijk en geeft haar een August Förster-piano……
Het Beauforthuis biedt Muza graag een podium.