Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Red Limo Quartet

An Offbeat Movie Night 2023

zo 26 nov '23 , 17:30

UITVERKOCHT – mail naar kaartverkoop@beauforthuis.nl voor een plek op de wachtlijst
(vermeld ook je telefoonnummer en het aantal kaarten)
de wachtlijst is vol, je kunt je er niet meer voor aanmelden

LET OP gewijzigde aanvangstijd: niet 18.30 maar 17.30

€22 / 18 korenbloem incl. een glas Wilder Land (ijs)thee

Ooit speelde Red Limo Quartet als onderdeel van Kyteman Orchestra op alle grote podia van Nederland, daarna volgden ontelbaar veel artiesten, waaronder Blaudzun, Kensington en Wende. In 2018 meldde zich vanuit het buitenland wereldster Eddie Vedder; de voorman van Pearl Jam was zó onder de indruk dat hij het kwartet meenam op wereldtournee als zijn begeleidingskwartet. Na meer dan 15 jaar samen te spelen met de grootste namen uit binnen- en buitenland staat Red Limo Quartet nu eindelijk zélf in het middelpunt. Een strijkkwartet met een unieke sound dat het in zich heeft om te klinken als volledige band. Een unieke sound die van heel klein naar ongelofelijk groot kan gaan.

Wist je dat… Red Limo Quartet afgelopen 2 jaar wekelijks te zien was als onderdeel van de huisband van Matthijs van Nieuwkerks tv-hit Matthijs Gaat Door? Op 17 maart 2022 speelden ze zelfs met Matthijs Gaat Door In Concert in een uitverkocht Ziggo Dome!

Na meer dan 15 jaar samen te spelen met de grootste namen uit binnen- en buitenland staat Red Limo Quartet nu eindelijk zélf in het middelpunt. Een strijkkwartet dat het in zich heeft om te klinken als volledige band. Een unieke sound die van heel klein naar ongelofelijk groot kan gaan. Bekende soundtracks en eigen stukken in een soundtrack- en movie score vibe zijn het anker in een voorstelling die je meeneemt op een filmisch avontuur!

Sietse van Gorkom (viool), Camilla van der Kooij (viool), Rani Kumar (altviool), Jonas Pap (cello)

website Red Limo Quartet