Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Stephanie Struijk Trio

Fijn zo - met Bernard Gepken en Reyer Zwart

zo 22 okt '23 , 17:30

UITVERKOCHT – mail naar kaartverkoop@beauforthuis.nl voor een plek op de wachtlijst
(vermeld ook je telefoonnummer en het aantal kaarten)
de wachtlijst is vol, je kunt je er niet meer voor aanmelden

LET OP gewijzigde aanvangstijd: niet 18.30 maar 17.30

UITVERKOCHT

Misschien ken je Stephanie nog wel onder de naam ‘Stevie Ann’, in welke hoedanigheid ze onder andere op Pinkpop stond. Vandaag speelt ze met haar trio (Bernard Gepken en Reyer Zwart) haar kleine luisterliedjes.

In 2016 schreef Stephanie samen met Daniël Lohues haar eerste album in het Nederlands tijdens een roadtrip door Amerika. De switch van toen bracht haar een stevige basis als Nederlandstalige troubadour, zowel in Nederland als in Vlaanderen.

Na te hebben getourd met Eva De Roovere en met Paul de Munnik en Kees Prins, rolden er weer nieuwe liedjes uit de pen. Liedjes over haar geboortegrond, Limburg, en hoe het was geweest als ze daar was gebleven. De zin “Zoek ik nou een plek met een tuintje en een hek, of een gevoel waar ik mezelf naartoe kan brengen” uit ‘Bijna thuis’ is kenmerkend voor haar troubadoursleven. En Stephanie slaat met haar nieuwe album ‘Fijn zo’ weer een nieuw hoofdstuk open in het Nederlands. Ze gaat door waar ze gebleven was, soms dromerig terugkijkend naar vroeger, maar de focus ligt vooral op verhalen die verder willen en liedjes die troost geven en de tijd misschien heel even stil doen staan.

Stephanies nieuwe single