Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Soundwalk concert Daniëlle Bourne

met een begeleide natuurwandeling

€22 (incl. €2 servicekosten; vrijkaarten niet geldig) korenbloem incl. een glas Wilder Land (ijs)thee

zo 16 jul '23 , 15:15

UITVERKOCHT – mail naar kaartverkoop@beauforthuis.nl voor een plek op de wachtlijst
(vermeld ook je telefoonnummer en het aantal kaarten)
de wachtlijst is vol, je kunt je er niet meer voor aanmelden

Genieten van de natuurgeluiden van Bornia gevolgd door een concert van Daniella Bournee met muziek geïnspireerd en gecomponeerd in natuurgebieden.

12:30 Natuurwandeling met Bosdominee Peter van Hoolwerff door natuurgebied Bornia (7 km).
15:15 Concert Daniella Bournee in Beauforthuis
Concert is ook los bij te wonen.

Dit project is een ode aan de natuur met zijn helende kracht en wijsheid en een roep om meer diversiteit

Soundwalk Concert @Bornia is een combinatie van een wandeling door het prachtige natuurgebied Bornia en de muzikale wereld van Daniëlle Bourne. Haar muziek is geïnspireerd en gecomponeerd in diverse natuurgebieden waaronder natuurgebied Bornia naast Austerlitz en bestaat uit een mix van neo-klassieke pianowerken en soulful jazzy liedjes. Voor haar nieuwe weg als neoklassiek componist en singer-songwriter wordt ze bijgestaan door o.a. Denise Jannah.

Ooit werkzaam als klassiek concertpianiste heeft ze haar eigen geluid ontwikkeld, waarin luisteraars een vleugje herkennen van o.a. Alexis Ffrench, India Arie of Alicia Keys. Met haar warme geluid en passie neemt ze de luisteraar mee in momenten van ontspanning, reflectie, vreugde en empowerment. Ze noemt haar muziek zelf reminders voor een liefdevol, authentiek en gebalanceerd leven.

Voor de totale beleving zal dit concert gecombineerd worden met een wandeling door Bornia vooraf, begeleid door Peter van Hoolwerff. Een fervent wandelaar in Bornia, die ook wel de bijnaam “de Bosdominee” kent, vanwege zijn vreugdevolle en geïnteresseerde energie waarmee hij onbekende wandelaars in Bornia weet te vergezellen van een praatje en mooie routes.

Dit project is een ode aan de natuur met zijn helende kracht en wijsheid en een roep om meer diversiteit:
“In the world today specialists are praised. Focus, focus, focus is the credo I’ve heard my entire life. But I believe diversity is the key for inner and outer health. Not only for human beings, but also for our nature. People like to know what to expect, but I don’t want to limit myself to a certain music genre, nor to a certain profession, nor to a certain culture.”– Danielle Bourne

Uitvoerenden: Peter van Hoolwerff, wandelbegeleider; Danielle Bourne, singer-songwriter en pianist

Danielle Bourne is laureaat geweest van diverse (inter)nationale concoursen en heeft als klassiek pianist opgetreden op diverse podia, TV en radio in binnen- en buitenland. Voor haar nieuwe weg als neoklassiek componist en singer-songwriter wordt ze bijgestaan door o.a. Denise Jannah.
Danielle werkt op het moment aan haar debuut EP. Bekijk hier alvast een voorproefje: