Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Meezingochtend: Zomer!

olv Inge van Keulen

zo 9 jul '23 , 10:30

UITVERKOCHT – mail naar kaartverkoop@beauforthuis.nl voor een plek op de wachtlijst
(vermeld ook je telefoonnummer en het aantal kaarten)
de wachtlijst is vol, je kunt je er niet meer voor aanmelden
€16 / 7 korenbloem incl. een glas Wilder Land (ijs)thee

Deze ochtend staat in het teken van warmte, vakantie, loslaten. Uit je dak gaan en dan weer van het dak af komen. Oftewel, meegaan in de uitbundigheid zonder gek te worden. Met liederen uit warme streken, lichte streken, en ook uit Nederland.

Deelname vanaf 14 – 100 jaar, op zondagochtend 10.30-12.15 uur. Muzikale leiding Inge van Keulen, pianobegeleiding Ronald van Eunen.

Zing je in een koor, solo in een band, of alleen onder de douche? Maakt niet uit. In deze meezingochtenden gaat het om het (terug)vinden van onze creativiteit. We zingen zonder bladmuziek. Hoe mooi muziek van bladmuziek ook is, het ontneemt ons soms onze spontaniteit. Speelsheid is ons instrument op deze ochtenden. Ervaring is niet nodig, we zingen vaak meerstemmig, maar zonder bladmuziek om zo terug bij onze spontaniteit te komen.